GyIK, FAQ

A lentiekkel kívánunk segíteni az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásával.

Hogy adhatok el?

Az "Új hirdetés feladása" menüpont segítségével töltsd ki minél részletesebben az űrlapot és a Beírás gomb megnyomásával a hirdetés azonnal megjelenik oldalunkon.

Ki felelős az eladott termékért, az adás-vétel vagy a csere korrekt lebonyolításáért?

Az eladó-hajók.hu lehetővé teszi az internetes adás-vételt, csereberét a lehetséges vevők és eladók, illetve cserélő és bérlő felek "egymásra találásának", ugyanakkor a cseréket és bérléseket követően az eladott, elcserélt termékek eredetiségéért és az adás-vétel, továbbá a cserélés lebonyolításáért nem felel.

A felelősség elsősorban az eladót vagy bérbe adót terheli, és másodsorban a vevőt, vagy bérbe vevőt akinek felelőssége, hogy a vásárlás előtt a lehetőségeinek megfelelően alaposan tájékozódjon a termékről és meggyőződjön arról, hogy minden szempontból megfelelő neki. Csere esetén a csere korrekt lebonyolításáért mindkét cserélő felet terheli a felelősség.

Milyen cikkeket tilos árulni és cserélni az eladó-hajók.hu weblapon?

A következő dolgokat tilos árulni, vagy cserélni oldalunkon:
hitelkártya, üdülési utalvány, lopott áru, valamint bármely olyan, gyűlöletkeltésre vagy mások érzelmeinek megzavarására alkalmas tárgy amelyet a HajósVilág.hu saját döntése szerint annak tekint.